Dapatkan artikel terbaru dari Celiksiber dengan percuma.Masukkan alamat email anda:

Delivered by FeedBurner

free logo design

Letakkan kod html di bawah ini di website atau blog anda

Free Web Hosting 3 GB Prcuma Untuk Selamanya

Labels: , , ,


Mungkin kita sering dengar perihal "Free Web hosting", tapi apakah selama ini anda tahu free hosting yang mana yang bagus? Mungkin free webhosting dengan cara "iklan" yang tersembunyi iaitu sebenarnya berbayar. Kadang-kadang dalam beberapa minit/jam domain kita di sambungkan dengan website oleh si pemilik free hosting..

Saya ada satu link dimana anda boleh cuba Free Web hosting yang satu ini..iaitu free-web-host.me ,,dan selama saya pakai free hosting ini tidak ada masalah pun.Salah satu ciri yang mereka berikanialah 100 Script Autoinstaller :


Free HostingPhotobucketIklan Khidmat Masyarakat

Download PERCUMA E-Kamus

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Anda pernah dengar e-kamus? E-kamus ialah software kamus yang tercanggih yang dilengkapi dengan 18 kamus dan disertakan sebutan dalam English UK. Mudah bukan? Hanya "double click" atau "mouse move", makna perkataan anda terjawab. Boleh digunakan untuk kesemua software berasakan text seperti Microsoft Office (Word,excel dll) , PDF Reader, Mozilla Firefox, Internet Explorer dan macam-macam lagi. Anda mahu mencubanya? Dapatkan secara PERCUMA SEKARANG!

Blog ini dapat ditampilkan dengan baik menggunakan Browser Mozilla Firefox.

Download Disini...

Spread Firefox Affiliate Button