Dapatkan artikel terbaru dari Celiksiber dengan percuma.Masukkan alamat email anda:

Delivered by FeedBurner

free logo design

Letakkan kod html di bawah ini di website atau blog anda

Nokia Maps (GPS)

Labels: , ,


Untuk pengguna phone Nokia kini dapat melihat dunia dalam cara baru dengan Nokia Maps. Download peta dengan lebih dari 200 negara, dan jutaan tempat menarik untuk diketahui.

Mencari lokasi.
Anda dapat menemukan tujuan anda dan dapat memperoleh perspektif yang berbeza dengan satelit, hybrid, dan peta jalan.Anda dapat meningkatkan kunjungan Anda dengan panduan kota multimedia.

Pemanduan.
Mendapatkan pandangan yang jelas arah jalan.Dengan navigasi turn-by-turn visual dan panduan suara,ditambah dengan masa sebenar lalu lintas untuk membantu anda tiba tepat waktu.


Iklan Khidmat Masyarakat

Download PERCUMA E-Kamus

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Anda pernah dengar e-kamus? E-kamus ialah software kamus yang tercanggih yang dilengkapi dengan 18 kamus dan disertakan sebutan dalam English UK. Mudah bukan? Hanya "double click" atau "mouse move", makna perkataan anda terjawab. Boleh digunakan untuk kesemua software berasakan text seperti Microsoft Office (Word,excel dll) , PDF Reader, Mozilla Firefox, Internet Explorer dan macam-macam lagi. Anda mahu mencubanya? Dapatkan secara PERCUMA SEKARANG!

Blog ini dapat ditampilkan dengan baik menggunakan Browser Mozilla Firefox.

Download Disini...

Spread Firefox Affiliate Button